Gratis fragt & tilfredshedsgaranti

Vis mig dig

269 kr.598 kr.

Siden hvornår er vi mennesker blevet så kropsforskrækkede? Vi hylder letpåklædte statuer, men bliver stødt over en nybagt mor, som ammer sit barn i offentligheden. Hvornår lærer vi at elske os selv for dem vi er? og vigtigst af alt, hvornår lærer vi at elske hinandens forskelligheder? ‘Vis Mig Dig’ gør op med tabuet bag et nøgent kvindebryst og sætter fokus på kvindekroppens skønhed – trods forskelligheder. Læs mere

Titel: vis mig dig

Mål: 30×40 cm

Signatur: Katrine Bonde

Teknik: Printet på papir

Siden hvornår er vi mennesker blevet så kropsforskrækkede? Vi hylder letpåklædte statuer, men bliver stødt over en nybagt mor, som ammer sit barn i offentligheden. Hvornår lærer vi at elske os selv for dem vi er? og vigtigst af alt, hvornår lærer vi at elske hinandens forskelligheder? ”vis mig dig” gør op med tabuet bag et nøgent kvindebryst og sætter fokus på kvindekroppens skønhed – trods forskelligheder.

Mål

30×40

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Unikt og smukt design

For at opretholde den høje kvalitet, så får vi vores kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, der gør at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen. Men kan virkelig fornemme og se hvor penselstrøgene ligger.

Plakaterne købes som udgangspunkt uden ramme, ønskes et værk indrammet kan det bestilles på vores webshop, så klarer vi det.