”WEAR ART”

4.8/5 stjerner på Trustpilot
4.8/5

499 kr.1.299 kr.

Mål: 50x70cm og 100x150cm
Signeret og nummereret

”WEAR ART” – Illustreret af Katrine Bonde

Str. 50x70cm samt 100x150cm

”Wear art er et værk jeg har lavet for at fjerne fokus fra racismen der desværre endnu fylder rigtig meget i bl.a. USA men også i DK. Wear art, skal minde os om at f.eks. RAP/R&B kommer fra hhv. Afrika og USA og jo er med til at gøre verden til den, den er! Specielt indenfor den musikalske verden, som er en stor del af mig og mange andre!” 

Mål

50×70, 100×150

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme +499kr., Ege ramme +599kr.

Miljørigtigt og
tykt kvalitetsprint

For at opretholde den høje kvalitet, bliver alle kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, som gør, at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vores topmoderne printere sikrer at du kan se de originale penselstrøg i værket. På den måde kommer den originale historie med videre og skaber livet i dit hjem.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere end bare
endnu en plakat

Vi et skabt et smukt univers med kunst der passer ind til ethvert hjem. For os handler det ikke bare om at “producere” nye værker, men at tage os tid til at skabe de smukkeste og mest unikke værker.

For os handler det om at du skal være tilfreds med dit køb og du hver dag får et smil på læben når du ser dine kunstplakater.

For os handler det om at gøre en forskel, og din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis du har spørgsmål så kontakt os direkte.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj