Gratis fragt & tilfredshedsgaranti

Gratis kunstbesøg

Det er svært at vurdere online, hvilket værk der passer perfekt ind, derfor hjælper jeg meget gerne dig på vej.

Jeg kører over hele landet, alle ugens dage. Det er helt uforpligtende og du binder dig ikke til køb efterfølgende.

bestil-fremvisning

”Kald Paa Kunsten” og den kommer til dig!

Vi finder sammen en dag, hvor jeg kommer ud i dit hjem med kunst i form af malerier så du kan se og fornemme værkerne i egne omgivelser.

Kunst handler om følelser og det skal passe til din personlighed, derfor er alle kunstbesøg uforpligtende, hvis ikke værkerne falder i din smag.

For mig er det vigtigste den gode kundeoplevelse, som mine kunder får ved mine besøg i deres hjem:

“Hanne Bonde er sød og dejlig kunstner. Jeg har 5 malerier som hun har malet. Skønne farverige billeder. Man bliver glad af at se på dem. Et besøg værd.”

“Det bedste køb jeg har gjort til/for mig selv. Hanne Bonde er meget venlig og imødekommende, et dejligt og trygt sted at handle. Og de mest glade værker der males.”

“Hanne kom med hendes smukke malerier og med hendes fantastiske faglighed, smukke sind og undre, fik vi valgt 5 smukke kunstværker der nu skaber så meget ro og helhed i vores hjem. Af hjertet tak.”

Se flere på min Trustpilot her eller bestil en fremvisning.

Jeg hjælper med inspirationen

Du kan selv vælge hvilke værker jeg skal have med fra hjemmesiden, samtidig udvælger jeg nogle værker, som ud fra min erfaring sikkert vil passe perfekt ind i dit hjem.

Sammen kan vi vurdere hvilke værker der skal gøre dit hjem endnu smukkere i fremtiden. Kunst er meget objektivt og det ved vi, derfor er det helt op til dig selv om du ønsker at købe noget til kunstbesøget.

Jeg hjælper også gerne med idéer til malerier. Dette kan være til bryllupper, konfirmationer, studenterfester, runde fødselsdage eller andre begivenheder, hvor værket bliver helt unikt med f.eks. initialer/monogram efter egne ønsker eller med givers og/eller modtagers personlige præg.

Jeg elsker at snakke om kunst, der er virkelig ikke noget bedre og jeg er helt sikker på, at vi sammen kan finde de perfekte værker til lige netop dit behov. Det vigtigste for mig er at du er 100% tilfreds med dit køb af kunst hos mig, derfor er alle besøg 100% uforpligtende.

OBS: Har du et firma kommer jeg også gerne på besøg med værker.

Sådan bestiller du et kunstbesøg:

*Dette er kun en henvendelse, jeg kontakter dig for at aftale det præcise tidspunkt for besøget osv. efterfølgende

Trin 1: Udfyld dine kontaktinformationer.

Trin 2: Skriv navnene, på de malerier som du ønsker fremvisning af i dit hjem (hvis du har nogle ønsker). 

Jeg skal nok tage nogle ekstra med, som passer i stil.

Trin 3: Vælg en dato, som vil passe dig godt.

Trin 4: Skriv en besked, hvis du har tilføjelser.

Trin 5: Tryk bestil fremvisning.