Gratis kunstbesøg
i hele Danmark

Det er svært at vurdere online, hvilket af vores værker som passer perfekt ind i dit hjem, derfor hjælper jeg meget gerne.

Jeg kører over hele landet, alle ugens dage. Det er helt uforpligtende og du binder dig ikke til køb efterfølgende.

bestil-fremvisning

Hjælpende inspiration

Du kan selv vælge hvilke værker jeg skal have med fra hjemmesiden, samtidig udvælger jeg nogle værker, som ud fra min erfaring sikkert vil passe perfekt ind i dit hjem.

Sammen kan vi vurdere hvilke værker der skal gøre dit hjem endnu smukkere i fremtiden. Kunst er meget objektivt og det ved vi, derfor er det helt op til dig selv om du ønsker at købe noget til kunstbesøget.

Jeg elsker at snakke om kunst, der er virkelig ikke noget bedre og jeg er helt sikker på, at vi sammen kan finde de perfekte værker til lige netop dit behov. Det vigtigste for mig er at du er 100% tilfreds med dit køb af kunst, derfor er alle besøg 100% uforpligtende.

OBS: Har du et firma kommer jeg også gerne på besøg med værker.

Det siger mine kunder

“Hanne Bonde er sød og dejlig kunstner. Jeg har 5 malerier som hun har malet. Skønne farverige billeder. Man bliver glad af at se på dem. Et besøg værd.”

“Hanne kom med hendes smukke malerier og med hendes fantastiske faglighed, smukke sind og undre, fik vi valgt 5 smukke kunstværker der nu skaber så meget ro og helhed i vores hjem. Af hjertet tak.”

“Har lige haft et fantastisk besøg af Hanne som kom hjemme hos mig i Nordsjælland med flere forskellige malerier. Nu sidder jeg og nyder mine fantastiske værker. Tak for et rigtigt hyggeligt besøg håber vi ses en anden gang.”

Book dit kunstbesøg

Book dit kunstbesøg på en af 3 måder.

Jeg kontakter dig efter du har udfyldt kontaktformularen eller sendt en mail, så vi kan aftale et præcist tidspunkt for kunstbesøget, og besvare eventuelle spørgsmål inden da.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj