Ofte stillede spørgsmål

Med det mener vi, at hvis ikke du føler at værket komplimenterer dit hjem eller passer ind, så kan du frit returnere det indenfor 14 dage efter modtagelse. Derefter refunderer vi din ordre uden spørgsmål. Din eneste omkostning ifm. returnering vil være at du betaler fragten tilbage til vores adresse.

Indtil videre har vi 4,8 ud af 5 stjerner både på Trustpilot samt Facebook. Det siger mere om os, end hvad vi nogensinde selv kunne.

Indramning af plakater

Vi har valgt at tilbyde indramning af plakater i størrelsen 50 x 70 cm, da disse er vores mest solgte størrelser.

Såfremt du som kunde ønsker indramning af plakater i andre mål, er du/I mere end velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan finde en god løsning.

Når du handler på KaldPaaKunsten.dk, vil du have fri fragt såfremt din samlede ordre er på min. kr. 499,-

Fragten på ordre mindre end kr. 499,- vil være kr. 50,-

Vi sender din ordre til nærmeste pakkeshop på din adresse

Det kan du. Vi pakker bilen helt uforpligtende med udvalgte værker samt favoritter og kommer forbi dig/Jer. Så kan du/I se dem i vante omgivelser og vælge det/de helt rigtige værker.

Du/I forpligter dig/Jer ikke til at skulle købe noget, book tid til fremvisning her.

Hvis du har fundet drømmeværket og det desværre allerede er solgt, så kan du bestille et lignende af Hanne eller Katrine. Du binder dig ikke til køb, hvis det ikke skulle ramme de forventninger du har.

Bestil et maleri her.

Grundlæggende fordi vi kun sælger håndmalede malerier og originale kunstplakater. Du kan  ikke købe disse værker andre steder. Alle vores plakater er printet på det bedste materiale og nummereret samt signeret af kunstneren, for at skabe eksklusivitet og og unikke værker for dig.

Vores værker er yderst attraktive for mange boligtyper, derfor har vi altid 100% tilfredshedsgaranti på alle køb, så vi bestræber os på at du/I finder de perfekte værker til dit/Jeres hjem, hos Kald Paa Kunsten.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj