Ofte stillede spørgsmål

Med det mener vi – Føler du ikke at værket komplimentere dit hjem og passer ind, så kan du frit returnere det indenfor 30 dage efter modtagelse. Derefter refundere vi din ordre uden nogen spørgsmål.

Indtil videre har vi 4,8 ud af 5 stjerner både på Trustpilot samt Facebook. Det siger mere om os, end hvad vi nogensinde selv kunne.

Vi har fundet ud af gennem en testeperiode, at det ikke kan betale sig for dig som kunde eller os selv

Det tager for lang tid for os, som vi i stedet for ønsker at bruge på at lave nye smukke værker. Samtidig kan vi ikke få en lige så god aftale som andre større butikker.

Så for at gøre det nemmest for dig, så har vi valgt at sælge værkerne i nogle “normale” størrelser som betyder at du kan gå ned i Føtex, Bilka eller et andet sted og købe nogle flotte rammer som passer.

Når du handler på KaldPaaKunsten.dk, vil du altid opleve gratis fragt på din ordre.

Vi sender din ordre til nærmeste pakkeshop på din adresse.

Det kan du.

Hanne pakker gerne bilen helt uforpligtende med dine favoritværker og kommer forbi dig. Så kan du se dem i vante omgivelser og vælge de helt rigtige.

Du binder dig ikke til at skulle købe noget, book tid til fremvisning her.

Hvis du har fundet drømmeværket og det desværre allerede er solgt, så kan du bestille et lignende af Hanne. Du binder dig ikke til køb, hvis det ikke skulle ramme de forventinger du har.

Hvis du er utilfreds med resultatet, så sælger vi det på webshoppen i stedet for – Bestil et maleri her.

Grundlæggende fordi vi kun sælger håndlavede malerier og originale kunstplakater. Du kan simpelhen ikke købe disse værker andre steder. Bla. er alle plakater printet på det bedste materiale og nummereret samt signeret af kunstneren, for at skabe eksklusivitet og noget unik for dig.

Vores værker er yderst attraktive for mange boligtyper, derfor har vi altid 100% tilfredshedsgaranti på alle køb. Så vi er helt sikre på, at du kan finde det perfekte værk, til dit hjem hos Kald Paa Kunsten.

Kurv
Din kurv er tom

Hov du har vidst ikke fundet noget endnu