Personligt maleri på bestilling

 

 Hos Kald Paa Kunsten har vi gjort det nemt for dig at få et maleri på   bestilling efter dine ønsker. Vi skaber et maleri efter dine ønskede mål,   farver og motiver.

 Det betyder, at du kan vælge at lade dig inspirere af ét af de malerier, vi   allerede har i vores udvalg, eventuelt i en anden størrelse, men du kan   også sende en forespørgsel, hvis du har nogle gode ideer til, hvordan du   ønsker dit fremtidige drømmeværk.

Plakat-42

Få malet et unikt billede

Vores passion er at omdanne dine idéer og minder til smukke malerier, der skaber personlighed og karakter i dine omgivelser. Vi forstår, at det kan være svært at udtænke, hvad dit personlige maleri skal indeholde, så her er nogle overvejelser, der kan hjælpe dig med at få det mest unikke og meningsfulde maleri.

 

1. Rummets størrelse

Alt efter hvilket rum du vælger til dit nye værk, kan det være en god ide at tage til overvejelse, hvor stort et personligt maleri du skal have. Vil det se bedre ud med flere små malerier, eller vil det perfekte værk for dig/Jer være et stort maleri der måler 120x160cm.

2. Farvevalg og inspiration

Vi kan skabe et personligt maleri, hvis du viser os, hvad du gerne vil have. Vælg gerne flere forskellige farver ud og giv os vis os nogle værker, som du synes er smukke. På den måde kan vi skabe et maleri, der passer til din personlighed og ind i dit hjem.

 

Vi har 100% tilfredshedsgaranti!

Dvs. at du ikke binder dig til et køb ved en bestilling. Er du ikke tilfreds med resultatet, så sælger vi det på webshoppen.

Hos Kald Paa Kunsten sætter vi en ære i, at vores kunder er 100% tilfredse med deres kunstkøb.

Bestil et personligt maleri

Leveringstider
Leveringstiden er som udgangspunkt 3 uger fra bestilling til levering/afhentning – alt efter aftale.

Priser
Prisen er afhængig af motiv og størrelse på værket. Du kan få en fornemmelse af vores priser ved at kigge på vores andre malerier her på siden.

Ved bestilling, betales et depositum på 25% af prisen, som fratrækkes ved køb. Hvis du ikke er tilfreds, tilbagebetales depositum naturligvis. 

Vi har altså 100% tilfredshedsgaranti!

Send en forespørgsel på en af 3 måder.

Jeg kontakter dig efter du har udfyldt kontaktformularen eller sendt en mail, så vi kan aftale nærmere.

Udvalgte glade kunder

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj