Malerier på bestilling

Ønsker du dig et unik maleri, som ingen andre har – tilpasset dine ønskede mål, farve og motiv? Så er du det helt rigtige sted.

Hos Kald paa kunsten kan du få malet et maleri på bestilling efter dine ønsker. Det betyder, at du kan vælge at lade dig inspirere af ét af de malerier, vi allerede har i vores udvalg, eventuelt i en anden størrelse eller hvis du har nogle gode ideer til hvordan du ønsker dit drømme værk.

Plakat-42

01. Rummets størrelse

Alt efter hvilket rum du vælger til det nye maleri, kan det være en god ide at tage til overvejelser, hvor stort det egenetlig skal være. Vil det se bedre ud med flere små malerier, eller vil det perfekte valg være et stort som måler 150×250?

02. Farvevalg og inspiration

Har du kigget rundt på andre muligheder? Ved du, hvad du vil have og hvilke farvetoner der skal bruges? Passer det ind i det hjem? Alt sammen er en god ide at tænke over allerede inden. Ellers kan du være helt sikker på, men bare rolig, det skal ikke skræmme dig væk, Hanne kan hjælpe med at sammensætte det helt rigtigt.

Vi har 100% tilfredshedsgaranti – dvs. at du ikke binder dig til køb ved en bestilling. Er du ikke tilfreds med resultatet, så sælger vi det på webshoppen.

Hanne Bonde sætter en ære i, at hendes kunder er 100% tilfredse.

Bestil et maleri

Leveringstider

Leveringstiden er som udgangspunkt 3 uger fra bestilling til levering/afhentning – eller efter aftale.

Priser

Prisen er afhængig af motivet og størrelsen på maleriet. Du kan få en fornemmelse af prislejet ved at kigge på vores andre malerier her på siden.

Ved bestilling, betales et depositum på 25% af prisen, som fratrækkes ved køb. Hvis du ikke er tilfreds, tilbagebetales depositum selvfølgelig. 100% tilfredshedsgaranti.

Glade kunder