Julegaver byttes frem til den 15. januar 2023

Malerier på bestilling

Ønsker du dig et unikt maleri, som ingen andre har – tilpasset efter dine ønskede mål, farver og motiver? Så er du det helt rigtige sted.

Hos Kald paa kunsten kan du få malet et maleri på bestilling efter dine præcise ønsker. Det betyder, at du kan vælge at lade dig inspirere af ét af de malerier, vi allerede har i vores udvalg, eventuelt i en anden størrelse eller hvis du har nogle gode ideer til hvordan du ønsker dit fremtidige drømmeværk.

Plakat-42

– Rummets størrelse

Alt efter hvilket rum du vælger til dit nye værk, kan det være en god ide at tage til overvejelse hvor stort det skal være. Vil det se bedre ud med flere små malerier, eller vil det perfekte værk for dig/Jer være et stort maleri der måler 120x160cm.

– Farvevalg og inspiration

Har du kigget på andre muligheder? Ved du, hvad du vil have og hvilke farvetoner der skal bruges? Passer det ind i det hjem? Alt sammen er en god ide at tænke over allerede inden. Ellers kan du være helt sikker på at Hanne og Katrine kan hjælpe med at sammensætte det helt rigtige for dig/Jer.

Vi har 100% tilfredshedsgaranti!
Dvs. at du ikke binder dig til et køb ved en bestilling. Er du ikke tilfreds med resultatet, så sælger vi det på webshoppen.

Hos Kald Paa Kunsten sætter vi en ære i, at vores kunder er 100% tilfredse med deres kunstkøb.

Bestil et maleri

Leveringstider

Leveringstiden er som udgangspunkt 3 uger fra bestilling til levering/afhentning – alt efter aftale.

Priser

Prisen er afhængig af motiv samt og størrelse på værket. Du kan få en fornemmelse af vores priser ved at kigge på vores andre malerier her på siden.

Ved bestilling, betales et depositum på 25% af prisen, som fratrækkes ved køb.
Hvis du ikke er tilfreds, tilbagebetales depositum naturligvis. Vi har 100% tilfredshedsgaranti!

Glade kunder