Julegaver byttes frem til den 15. januar 2023

Hvem er vi?

Hos Kald Paa Kunsten er vi en stor familie.

Jeg Hanne Bonde, ejer Kald Paa Kunsten og står for den daglige drift og kreering af originale værker til salg. Dernæst kommer mine 2 dejlige børn – min datter Katrine og min søn Gustav, som begge spiller en aktiv rolle i Kald Paa Kunsten. Det er jeg personligt super glad for.

Katrine er fotograf og står for alt fotografering, samt laver sine egne plakater vi også sælger på Facebook, Instagram og webshoppen. Gustav er mit lille geni, som står for administration af webshoppen og alt det tekniske der medfølger.

Glæden ved at male deler vi alle tre.

Til sidst er der min store kunstfamilie på Facebook, hvor min Kald Paa Kunsten gruppe har over 5.000 medlemmer. Du er selvfølgelig velkommen til at blive en del af fælleskabet vi har derinde! Find gruppen her.

hele-familien