Hvem er vi?

Hos Kald Paa Kunsten er vi en stor familie

Jeg Hanne Bonde, founder af Kald Paa Kunsten – jeg har altid tegnet og malet og dette er stadig min altoverskyggende interesse og det som jeg bruger min tid på.

Min datter Katrine Bonde uddannet fotograf og kunstner / digital kreatør arbejder dagligt med malerier, udvikling af kunstplakater samt hendes nyeste tiltag under navnet Katrine Bonde Design – en helt igennem egenudviklet smykkekollektion.

Min søn Gustav Bonde som står for administration af webshoppen og alt det tekniske der medfølger. Han arbejder på deltid for virksomheden.

Min bror Søren Bonde Jakobsen er direktør for forretningen og står for vores økonomi, administration samt er ansvarlig for forretningsudviklingen.

Vi tror på en 100% digital forretning med mennesker bagved som elsker at have med mennesker/kunder at gøre. Derfor kan alle vores produkter kun findes på vores egen website og ingen steder i detailhandlen – dette også for at sælge kvalitetskunst til konkurrencedygtige priser.

Glæden ved at male

Til sidst er der min store kunstfamilie på Facebook, hvor min Kald Paa Kunsten gruppe har over 5.000 medlemmer. Du er selvfølgelig velkommen til at blive en del af fælleskabet vi har derinde! Find gruppen her.

Derudover er vi meget aktive på Instagram, Pinterest og flere andre digitale platforme

Familien der hver især holder et maleri
Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj