Hanne Bonde

Min største passion er at skabe glæde

“Nej, hvor får man det godt, når man ser på de blomster”

“Værket overstiger vores forventninger og det skyldes Hanne Bondes ‘oversættelse’ af vores ønsker til maling og lærred”

“Sikke glade farver”

Det er den slags tilbagemeldinger, jeg får på mine malerier. Og det er umiddelbare tilkendegivelser som disse, der gør mig sikker på, at det er det helt rigtige, jeg arbejder med.

Det betyder utroligt meget for mig, at min kunst har en positiv indvirkning på andre mennesker. Kort fortalt kan man sige, at min største motivation for at male er at skabe glæde og at give dig et lille smil på læben.

Glæden, der kommer til udtryk i malerierne, kommer fra den passion, som jeg har for min malerkunst. For mig er det at male det samme som at leve. Så jeg maler, lever og stortrives i mit hjemmeværksted. 

At opleve, at min lidenskab for at male kan give rungende genklang i form af glæde og hjertevarme hos andre, giver mig et helt særligt forhold til mine kunder. 

Egentligt kan jeg bedst beskrive mine kunder som en slags ekstra familiemedlemmer –  så efterhånden er jeg ved at have en ganske stor familie.

Hanne-bonde

Oprindeligt er jeg uddannet i guldsmedebranchen

Jeg har arbejdet 30 år inden for guld og sølv, med produktudvikling, design og salg.

Hvoraf jeg de sidste 10 år også underviste i varekundskab på Handelskostskolen i Odder.

Interessen for at male tog dog mere og mere over, og jeg meldte mig til forskellige kunstskoler. I takt med at flere og flere malerier blev skabt, fornemmede jeg et voksende behov  for at give fantasien frit løb, ligesom jeg mærkede, hvor meget det betød for mig, og at jeg oplevede at skabe glæde igennem min egen skaberglæde.

Jeg blev bevidst om, at jeg hentede inspiration alle steder, f.eks. fra skyernes formationer på himlen og fra trækronernes dybde, når jeg stod med hovedet lænet tilbage og kiggede op i dem. Det blev klart for mig, at jeg så verden i billeder, så derfor skulle jeg selvfølgelig selv kommunikere og udtrykke mig netop igennem malerier.

Jeg startede Kald Paa Kunsten op  – godt hjulpet på vej af min lille familie Katrine og Gustav. Med opstarten af min Facebook-gruppe, gav det mulighed for god og personlig kommunikation med gruppens medlemmer. Hurtigt blev min lille engagerede 3-personers familie, til en stor landsdækkende Kald Paa Kunsten-familie, der tæller kunder, som jeg har så stærk en personlig relation til og det værdsætter jeg højt.

Har du et specielt ønske?

Jeg er ikke låst fast i en bestemt stil inden for malerkunsten. Mine malerier er f.eks. nogle gange abstrakte og andre gange naturalistiske. Jeg elsker at lege med kunsten og at afprøve forskellige teknikker. Blandt andet har jeg arbejdet med at bruge ferskvandsperler og kulturperler i mine værker.

Trends inden for boligindretning og farver har altid interesseret mig, og som kunstner synes jeg, at det er utroligt spændende at komponere udtrykket og at tone farverne i et værk, så det passer ind i netop det miljø, som det skal være i. F.eks. i din stue, i en kantine eller på et kontor.

Jeg har værker, der kan kategoriseres under forskellige temaer, f.eks. blomster, huse og kvinder. Men jeg maler også gerne helt andre motiver, hvis du har et ønske om det. Mange af mine kunder kontakter mig med ønsket om et personligt maleri. Det kunne f.eks. være et maleri i helt bestemte mål, så det passer perfekt i størrelse der, hvor de ønsker, at det skal hænge. Det kunne også være et maleri, hvor de ønsker et personligt præg på billedet enten igennem et særligt udtryk, et helt bestemt farvevalg eller et konkret motiv, der skal indgå mere eller mindre fremtrædende i billedet.

Hvis du ønsker at give et maleri i gave, kan du vælge at forære et gavekort og dermed give din modtager mulighed for selv at vælge sit maleri – eller evt. at bestille et personligt maleri.

Foruden værker kan jeg tilbyde events, hvor du og dine veninder eller venner får lov at kaste jer ud i malerkunstens univers. Disse events er populære til f.eks. polterabender.

Ønsker du lidt dybere indsigt i malerkunsten, tilbyder jeg små, intense kurser, hvor der maks. deltager 6-8 personer.

udstilling

Udstillinger

Jeg stiller gerne mine værker til rådighed, hvis du gerne vil huse en kunstudstilling.

Jeg har blandt andet haft mine værker udstillet her:

New Delhi, Indien

Radisson, Aarhus

Home, Aarhus

Aarhus Univesitetshospital, Skejby

DLG, Viby

Restaurant Mundgodt, Grenå

Caverion, Fredericia

LEGO System, Billund

Kastrup Lufthavn, København

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj