Gratis fragt & tilfredshedsgaranti

Original kunstplakat 38

269 kr.1.098 kr.

Denne kunstplakat er designet med en helt speciel passion for kunsten – et ønske om at skabe hygge og harmoni i hjem som dit.

Har du altid ledt efter den perfekte evighedsbuket, men aldrig fundet den helt rigtige? Forevig i stedet for dit hjem med denne unikke kunstplakat med smukke blomster.

Kald Paa Kunsten er eneforhandler af denne originale kunstplakat – den forhandles ikke andre steder.

En kunstplakat er til dig som ønsker en følelse af eksklusivitet i hjemmet og kun mener de mest unikke, samt flotte værker passer i dit hjem.

Alle vores plakater bliver trykt enten med accept fra køberne af de originale værker eller skabt som et udsnit af det originale værk designet af Hanne Bonde og Katrine Bonde. De skabes med passion for faget med et ønske om at skabe smuk og unik kunst til gode priser.

Værket passer især godt sammen med kunstplakat nr. 49 klik her

Kan også bestilles som lærredstryk, i samme kvalitet som det originale værk klik her.

Mål

29,7×42, 50×70, 70×100

Yderligere information

Signeret og nummereret

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Du kunne også være interesseret i...

Unikt og smukt design

For at opretholde den høje kvalitet, så får vi vores kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, der gør at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen. Men kan virkelig fornemme og se hvor penselstrøgene ligger.

Plakaterne købes som udgangspunkt uden ramme, ønskes et værk indrammet kan det bestilles på vores webshop, så klarer vi det.