Tilbud!

Original kunstplakat 38

4.8/5 stjerner på Trustpilot
4.8/5

269 kr.1.098 kr.

Denne kunstplakat er designet med en helt speciel passion for kunsten – et ønske om at skabe hygge og harmoni i hjem som dit.

Har du altid ledt efter den perfekte evighedsbuket, men aldrig fundet den helt rigtige? Forevig i stedet for dit hjem med denne unikke kunstplakat med smukke blomster.

Kald Paa Kunsten er eneforhandler af denne originale kunstplakat – den forhandles ikke andre steder.

En kunstplakat er til dig som ønsker en følelse af eksklusivitet i hjemmet og kun mener de mest unikke, samt flotte værker passer i dit hjem.

Alle vores plakater bliver trykt enten med accept fra køberne af de originale værker eller skabt som et udsnit af det originale værk designet af Hanne Bonde og Katrine Bonde. De skabes med passion for faget med et ønske om at skabe smuk og unik kunst til gode priser.

Værket passer især godt sammen med kunstplakat nr. 49 klik her

Kan også bestilles som lærredstryk, i samme kvalitet som det originale værk klik her.

Mål

29,7×42, 50×70, 70×100

Yderligere information

Signeret og nummereret

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Miljørigtigt og
tykt kvalitetsprint

For at opretholde den høje kvalitet, bliver alle kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, som gør, at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vores topmoderne printere sikrer at du kan se de originale penselstrøg i værket. På den måde kommer den originale historie med videre og skaber livet i dit hjem.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere end bare
endnu en plakat

Vi et skabt et smukt univers med kunst der passer ind til ethvert hjem. For os handler det ikke bare om at “producere” nye værker, men at tage os tid til at skabe de smukkeste og mest unikke værker.

For os handler det om at du skal være tilfreds med dit køb og du hver dag får et smil på læben når du ser dine kunstplakater.

For os handler det om at gøre en forskel, og din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis du har spørgsmål så kontakt os direkte.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj