Gratis fragt & tilfredshedsgaranti

Original kunstplakat 42

269 kr.2.399 kr.

Denne kunstplakat er designet med en helt speciel passion for kunsten – et ønske om at skabe hygge og harmoni i hjem som dit.

Føler du også, at dit hjem mangler farve og natur, når du ser denne flotte kunstplakat? Vi har lavet den, så du kan få glæden og varmen ind i dit hjem hver evig eneste dag.

Kald Paa Kunsten er eneforhandler af denne originale kunstplakat – den forhandles ikke andre steder.

Denne kunstplakat er til dig som ønsker en følelse af eksklusivitet i hjemmet og kun mener det mest unikke, samt flotte værker passer i dit hjem.

Kunstplakat 42 bliver trykt ud fra det originale værk designet af Hanne og Katrine Bonde, som er skabt med passion for faget og et ønske om at skabe smuk og unik kunst til gode priser.

For at opretholde den høje kvalitet, så bliver denne kunstplakat printet på miljørigtigt premium papir, som gør at den hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vi signerer og nummererer den, så den er helt unik.

Mål

29,7×42, 50×70, 70×100, 100×150, 120×160

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Yderligere information

Signeret og nummereret

Du kunne også være interesseret i...

Unikt og smukt design

For at opretholde den høje kvalitet, så får vi vores kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, der gør at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen. Men kan virkelig fornemme og se hvor penselstrøgene ligger.

Plakaterne købes som udgangspunkt uden ramme, ønskes et værk indrammet kan det bestilles på vores webshop, så klarer vi det.