Tilbud!

Original kunstplakat 42

4.8/5 stjerner på Trustpilot
4.8/5

269 kr.2.399 kr.

Denne kunstplakat er designet med en helt speciel passion for kunsten – et ønske om at skabe hygge og harmoni i hjem som dit.

Føler du også, at dit hjem mangler farve og natur, når du ser denne flotte kunstplakat? Vi har lavet den, så du kan få glæden og varmen ind i dit hjem hver evig eneste dag.

Kald Paa Kunsten er eneforhandler af denne originale kunstplakat – den forhandles ikke andre steder.

Denne kunstplakat er til dig som ønsker en følelse af eksklusivitet i hjemmet og kun mener det mest unikke, samt flotte værker passer i dit hjem.

Kunstplakat 42 bliver trykt ud fra det originale værk designet af Hanne og Katrine Bonde, som er skabt med passion for faget og et ønske om at skabe smuk og unik kunst til gode priser.

For at opretholde den høje kvalitet, så bliver denne kunstplakat printet på miljørigtigt premium papir, som gør at den hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vi signerer og nummererer den, så den er helt unik.

Mål

29,7×42, 50×70, 70×100, 100×150, 120×160

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Yderligere information

Signeret og nummereret

Miljørigtigt og
tykt kvalitetsprint

For at opretholde den høje kvalitet, bliver alle kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, som gør, at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vores topmoderne printere sikrer at du kan se de originale penselstrøg i værket. På den måde kommer den originale historie med videre og skaber livet i dit hjem.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere end bare
endnu en plakat

Vi et skabt et smukt univers med kunst der passer ind til ethvert hjem. For os handler det ikke bare om at “producere” nye værker, men at tage os tid til at skabe de smukkeste og mest unikke værker.

For os handler det om at du skal være tilfreds med dit køb og du hver dag får et smil på læben når du ser dine kunstplakater.

For os handler det om at gøre en forskel, og din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis du har spørgsmål så kontakt os direkte.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj