RÅDHUSET – PHOTOGRAPHY

4.8/5 stjerner på Trustpilot
4.8/5

499 kr.1.198 kr.

Park Allé ligger centralt placeret lige ved banegårdspladsen i Aarhus. Gaden blev anlagt i 1921, hvor Aarhus rådhus også ligger placeret. I dette fotografi ser man det smukke ur, som pryder rådhusets arkitektur. Læs mere

Titel: RÅDHUSET (photography)

Mål: 50×70 cm

Signatur: Katrine Bonde

Rådhuset på Park Allé ligger centralt placeret lige ved banegårdspladsen i Aarhus. Park Allé blev anlagt i 1921, hvor Aarhus rådhus også ligger placeret. I dette fotografi ser man det smukke ur, som pryder rådhusets arkitektur. Fotografiet er tidsløst og er fotograferet udenfor Aarhus’ ”rushhour”.

Mål

50×70

Ramme

Ingen ramme, Sort træramme, Ege ramme

Miljørigtigt og
tykt kvalitetsprint

For at opretholde den høje kvalitet, bliver alle kunstplakater printet på miljørigtigt og tykt papir, som gør, at plakaterne hænger uden at få folder eller bølger på væggen.

Vores topmoderne printere sikrer at du kan se de originale penselstrøg i værket. På den måde kommer den originale historie med videre og skaber livet i dit hjem.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere end bare
endnu en plakat

Vi et skabt et smukt univers med kunst der passer ind til ethvert hjem. For os handler det ikke bare om at “producere” nye værker, men at tage os tid til at skabe de smukkeste og mest unikke værker.

For os handler det om at du skal være tilfreds med dit køb og du hver dag får et smil på læben når du ser dine kunstplakater.

For os handler det om at gøre en forskel, og din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis du har spørgsmål så kontakt os direkte.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Katrine Bonde

Launch maj